Teamsponsoren

  • Rabobank Peel Noord
  • Klassiekeveranda.nl
  • Berkvens
  • Eveas
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Sportpoint Gemert
  • Staadegaard Automotive

   logo vriendenloterij 115 v2

Standen op je Android telefoon

Altijd en overal online. Dat is de trend van tegenwoordig. Even snel je email of facebook checken op je smartphone terwijl je staat te wachten.
Ook de NBB gaat mee in deze nieuwe vorm van informatie voorziening en heeft bij wijze van proef de NBB Basketball app gepubliceerd in Android Market.
Via deze app is het mogelijk om de standen en uitslagen van alle basketball competities in nederland te bekijken. Je vindt er het overzicht van alle clubs met hun contactgegevens terug
en je kunt bij een wedstrijd de adres gegevens van de sporthal en de tenue kleuren van de tegenstander zien.

Daarnaast toont het hoofdscherm van de app de laatste 5 nieuws items van www.basketball.nl.
Als een wedstrijd gespeeld is en de uitslag nog niet bekend, kun je deze via de app ook doorgeven aan de website.
Voorlopig is deze app alleen gemaakt voor ANDROID telefoons zoals bijv. een HTC Desire, of Sony Ericsson X10. Het werkt vanaf android 1.6.

In de toekomst zal de app nog uitgebreid gaan worden met meer functionaliteit. Via je GPS locatie bijv. de dichtsbijzijnde sporthallen vinden, je favoriete club of competitie aangeven en daarvan meteen de standen tonen. Of alerts krijgen in je agenda als jouw team moet spelen.
Als de android versie zo'n beetje alles bevat wat we nuttig vinden, is het de bedoeling om de app ook voor iPhone en andere smartphones te gaan bouwen.

https://market.android.com/details?id=com.xperience.nbb&feature=search_result
of sneller nog, je gebruikt je barcode scanner en de Qr code hieronder.

 

Jaap Voets hoort graag van jullie of de app werkt op je telefoon, wat je er van vindt en wat beter kan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

JU16 on tape!

 

Heren 2 Kampioen!

De Gemertse heren zijn voor de 2e keer op rij kampioen geworden. Met 12 Gemertse jongens is het wederom gelukt om een gezonde promotie te behalen. Na een spannend seizoen en slopende wedstrijden is het de mannen weer gelukt om een stap ophoog te maken. Zonder de uitstekende coaching van oud gediende Richard Weel en Dick Schouten was het nooit gelukt!

h2kampioen

Lees meer...
 

Quo Vadis MU16 Kampioen!!

Afgelopen zondag 27 maart is in een bomvolle Sporthal Molenbroek de meisjes onder 16 van Quo Vadis kampioen geworden. Dit tot grote verassing van de meiden zelf omdat er stellig in geloofd werd dat pas volgend weekend het officiŽle kampioenschap gevierd zou kunnen worden.

kampioenen_800x600

Lees meer...
 

Jongens en meiden U12 tuinen er in!

De jongens en meiden van U12 dachten vrijdag een speciale training te krijgen in het passen en vangen van de bal. En niet zo maar een training! Nee, met natte sponsen om het extra lastig te maken. De training was uiterst goed voorbereid door de trainers (zie onderstaande mailwisseling). In plaats van met basketbalschoenen en -tenue, kwam de jeugd dan ook in zwemkleding en op slippers het veld op. Ze hadden duidelijk niet in de gaten wat voor dag het was......... 1 APRIL!!

{gallery}U12 1 april 2011{/gallery}

Lees meer...
 
«StartVorige21222324252627VolgendeEinde»