Teamsponsoren

  • Sportpoint Gemert
  • Berkvens
  • Rabobank Peel Noord
  • Staadegaard Automotive
  • Eveas
  • Klassiekeveranda.nl
  • Perfect Bouwbegeleiding

   logo vriendenloterij 115 v2

JU16 on tape!

 

Heren 2 Kampioen!

De Gemertse heren zijn voor de 2e keer op rij kampioen geworden. Met 12 Gemertse jongens is het wederom gelukt om een gezonde promotie te behalen. Na een spannend seizoen en slopende wedstrijden is het de mannen weer gelukt om een stap ophoog te maken. Zonder de uitstekende coaching van oud gediende Richard Weel en Dick Schouten was het nooit gelukt!

h2kampioen

Lees meer...
 

Quo Vadis MU16 Kampioen!!

Afgelopen zondag 27 maart is in een bomvolle Sporthal Molenbroek de meisjes onder 16 van Quo Vadis kampioen geworden. Dit tot grote verassing van de meiden zelf omdat er stellig in geloofd werd dat pas volgend weekend het officiŽle kampioenschap gevierd zou kunnen worden.

kampioenen_800x600

Lees meer...
 

Jongens en meiden U12 tuinen er in!

De jongens en meiden van U12 dachten vrijdag een speciale training te krijgen in het passen en vangen van de bal. En niet zo maar een training! Nee, met natte sponsen om het extra lastig te maken. De training was uiterst goed voorbereid door de trainers (zie onderstaande mailwisseling). In plaats van met basketbalschoenen en -tenue, kwam de jeugd dan ook in zwemkleding en op slippers het veld op. Ze hadden duidelijk niet in de gaten wat voor dag het was......... 1 APRIL!!

{gallery}U12 1 april 2011{/gallery}

Lees meer...
 

Het was weer zover dat de trainers en coachen aan de beurt waren om dingen te leren in plaats van andere iets te leren.

Robin, Jip en Thidder zijn aan de slag gegaan met de belangrijkste technieken die de teams moeten kennen en kunnen uitvoeren. De clinic is bedoelt om de trainer/coach te helpen en ondersteunen om de trainingsmethode en trainingstof eigen te maken en uit te leggen aan je team. Het is belangrijk dat jeugdige spelers de juiste technieken krijgen aangeleerd.

Goede en juiste Fundamentals zijn de basis van succes!

Lees meer...
 
«StartVorige21222324252627VolgendeEinde»