Teamsponsoren

  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Staadegaard Automotive
  • Sportpoint Gemert
  • Klassiekeveranda.nl
  • Eveas
  • Berkvens
  • Rabobank Peel Noord

   logo vriendenloterij 115 v2

Quo Vadis zoekt vrijwilligers

Geef je op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

qv vrijwillegersGeef je op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 

Resultaat scheidsrechterscursus

PROFICIAT: Ploni, Vanessa, Safa, Iris, Maxim, Gijs, Job, Guus, Dick, Fons, Floris, Kevin, Thomas en Lester

met jullie scheidsrechtersdiploma.

Mooie punten hebben jullie gehaald, zo is Quo Vadis weer 14 goede scheidsrechters rijker.

 

Quo Vadis Kamp 2011

Het weekend van 23, 24 en 25 september was het weer zover: het Quo Vadis kamp 2011!

Het kamp begon op vrijdagavond, en dit jaar was het kamp een ramp... Met virusuitbraken, voedsel tekort en nog veel meer!
De kinderen kregen verschillende opdrachten om drie rampen te bestrijden en moesten dan ook hard aan de slag!

Zaterdag kregen ze verdere opdrachten en na een hevig potje voetbal kwam gelukkig snel het eten. Het avondprogramma werd gevuld met een gezellig avondje vrije tijd. Hoewel onze heren; Maarten, Joris en Jan zich wisten te amuseren met rugby tegen de rest van de kinderen, lagen er een paar binnen bij te slapen. Dat was natuurlijk wel nodig ;). 's Avonds was een gezellig potje stoelendans op zijn plaats, vonden wij. Dat werd later opgevolgd door een ballonnengevecht. Uitgeput dropen de eerste kindertjes het bed in. De volhouders hebben zich geamuseerd met het Lama-spel, en een ''paar'' potjes weervolven!

De volgende dag verliep alles heel erg rustig, dat moet ook wel, na zo'n zwaar weekend! Het was een leuk kamp, en we hopen jullie natuurlijk allemaal weer te zien volgend jaar!

Kijk hier voor een selectie van de foto's. 

 

Jaarmarkt 2011

Zondag 11 september was Quo Vadis op de jaarmarkt vertegenwoordigd op een toplocatie voor het gemeentehuis. Direct naast de voorbijlopende bezoekers werden vele mooie partijtjes gespeeld en fraaie moves getoond.
Het jonge publiek liet zich massaal verleiden om deel te nemen aan onze wedstrijd 'Shoot the basket'. Om 17:00 uur bleek dat het de Handelse Rico Ruhl als enige gelukt was om een perfecte score van 5 uit 5 doelpogingen te halen. Hij mag zich dan ook dagwinnaar noemen, en zal binnenkort een shootershirt ontvangen.
Alle leden die aan het succes van deze zonnige dag hebben bijgedragen door bij onze stand te laten zien dat basketbal gewoon een erg leuke sport is, willen we hierbij graag hartelijk bedanken. Volgend jaar weer!

IMG_6620_450x600
Dagwinnaar Rico Rihl
 

Standen op je Android telefoon

Altijd en overal online. Dat is de trend van tegenwoordig. Even snel je email of facebook checken op je smartphone terwijl je staat te wachten.
Ook de NBB gaat mee in deze nieuwe vorm van informatie voorziening en heeft bij wijze van proef de NBB Basketball app gepubliceerd in Android Market.
Via deze app is het mogelijk om de standen en uitslagen van alle basketball competities in nederland te bekijken. Je vindt er het overzicht van alle clubs met hun contactgegevens terug
en je kunt bij een wedstrijd de adres gegevens van de sporthal en de tenue kleuren van de tegenstander zien.

Daarnaast toont het hoofdscherm van de app de laatste 5 nieuws items van www.basketball.nl.
Als een wedstrijd gespeeld is en de uitslag nog niet bekend, kun je deze via de app ook doorgeven aan de website.
Voorlopig is deze app alleen gemaakt voor ANDROID telefoons zoals bijv. een HTC Desire, of Sony Ericsson X10. Het werkt vanaf android 1.6.

In de toekomst zal de app nog uitgebreid gaan worden met meer functionaliteit. Via je GPS locatie bijv. de dichtsbijzijnde sporthallen vinden, je favoriete club of competitie aangeven en daarvan meteen de standen tonen. Of alerts krijgen in je agenda als jouw team moet spelen.
Als de android versie zo'n beetje alles bevat wat we nuttig vinden, is het de bedoeling om de app ook voor iPhone en andere smartphones te gaan bouwen.

https://market.android.com/details?id=com.xperience.nbb&feature=search_result
of sneller nog, je gebruikt je barcode scanner en de Qr code hieronder.

 

Jaap Voets hoort graag van jullie of de app werkt op je telefoon, wat je er van vindt en wat beter kan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
«StartVorige21222324252627VolgendeEinde»