Teamsponsoren

  • Staadegaard Automotive
  • Rabobank Peel Noord
  • Sportpoint Gemert
  • Berkvens
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Eveas
  • Klassiekeveranda.nl

   logo vriendenloterij 115 v2


willem g jan nJan Niels en Willem GeertsTijdens de jaarmarkt j.l kon het gewicht worden geraden van de 12 meter lange witte Hummer Limousine die naast de stand van Quo Vadis stond. De prijs was een compleet verzorgde luxe limousine rit, aangeboden door Jan Niels eigenaar van NIELSPPDS Chauffeur & Limousine diensten en een diner voor zes personen aangeboden door Willem Geerts uitbater van de Heeren van Ghemert. Met een afwijking van slechts 10 kg wist Dhr Henny Maas uit Gemert de prijs in de wacht te slepen. Gezien de gezondheid van Dhr. Henny Maas zal hij van zijn prijs genieten in het voorjaar van 2013.

witte hummer h2

 

Klassieke Veranda teamsponsor Heren U22

veranda

Klassieke Veranda, onderdeel van Geeku Wood, is een Gemerts bedrijf dat, zoals de naam al aangeeft, klassieke veranda's maakt. Deze specialist in exclusieve veranda's ondersteunt de komende drie basketbalvereniging Quo Vadis en in het bijzonder Heren U22 met het teamsponsorschap. Geert Kuypers ondertekende onlangs samen met Mirjam van Oosterhout het convenant. Geert draagt graag een steentje bij aan de vereniging en ziet in het teamsponsorschap van Heren U22 een goed platform om Klassieke Veranda in Gemert en omstreken meer bekendheid te geven. Bovendien speelt dochter Emmy bij de Meisjes U16. Wij bedanken Klassieke Veranda voor het vertrouwen en samenwerking.

 

Aftermovie kamp 2012

Hij heeft even op zich laten wachten, maar zoals beloofd binnen een maand af: de sfeer van het kamp verfilmd! Klik op deze link om de film te bekijken.
Tip: downloaden maakt de kwaliteit veel beter en daarmee is de film ook op verschillende soorten tv's te bekijken.
 
Veel kijkplezier!
 

Michael Jordan komende tijd te gast bij Enorm Graat

mjgraatIn het kader van de promotietour van het nieuwe seizoen is Michael Jordan de komende tijd te vinden bij Enorm Graat. Graat is uw doe het zelf vakspecialist, waarbij uw klus hun vak is. Zij zijn ijzersterk in gereedschap, techniek, veiligheid en service. Het beste aan inbraakpreventie, brandpreventie, kluizen, bewegwijzering en persoonlijke bescherming.
Zolang MJ zijn techniek aan het bijschaven is bij Graat, krijgen alle leden van Quo Vadis 10% korting op hun aankopen.

 

Michael Jordan on tour luidt basketbalseizoen in

Iedereen is weer terug van vakantie en het normale leven komt langzaam op gang. De basisscholen zijn zelfs alweer open. Tijd dus voor basketbalvereniging Quo Vadis Gemert om het nieuwe seizoen te beginnen. Dat gaat dit jaar op een ietwat andere manier dan anders. Zij gaat het jaar beginnen met een ware promotietour.

Lees meer...
 
«StartVorige21222324252627VolgendeEinde»