Teamsponsoren

  • Rabobank Peel Noord
  • Berkvens
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Sportpoint Gemert
  • Eveas
  • Staadegaard Automotive
  • Klassiekeveranda.nl

   logo vriendenloterij 115 v2

Klassieke Veranda teamsponsor Heren U22

veranda

Klassieke Veranda, onderdeel van Geeku Wood, is een Gemerts bedrijf dat, zoals de naam al aangeeft, klassieke veranda's maakt. Deze specialist in exclusieve veranda's ondersteunt de komende drie basketbalvereniging Quo Vadis en in het bijzonder Heren U22 met het teamsponsorschap. Geert Kuypers ondertekende onlangs samen met Mirjam van Oosterhout het convenant. Geert draagt graag een steentje bij aan de vereniging en ziet in het teamsponsorschap van Heren U22 een goed platform om Klassieke Veranda in Gemert en omstreken meer bekendheid te geven. Bovendien speelt dochter Emmy bij de Meisjes U16. Wij bedanken Klassieke Veranda voor het vertrouwen en samenwerking.

 

Aftermovie kamp 2012

Hij heeft even op zich laten wachten, maar zoals beloofd binnen een maand af: de sfeer van het kamp verfilmd! Klik op deze link om de film te bekijken.
Tip: downloaden maakt de kwaliteit veel beter en daarmee is de film ook op verschillende soorten tv's te bekijken.
 
Veel kijkplezier!
 

Michael Jordan komende tijd te gast bij Enorm Graat

mjgraatIn het kader van de promotietour van het nieuwe seizoen is Michael Jordan de komende tijd te vinden bij Enorm Graat. Graat is uw doe het zelf vakspecialist, waarbij uw klus hun vak is. Zij zijn ijzersterk in gereedschap, techniek, veiligheid en service. Het beste aan inbraakpreventie, brandpreventie, kluizen, bewegwijzering en persoonlijke bescherming.
Zolang MJ zijn techniek aan het bijschaven is bij Graat, krijgen alle leden van Quo Vadis 10% korting op hun aankopen.

 

Michael Jordan on tour luidt basketbalseizoen in

Iedereen is weer terug van vakantie en het normale leven komt langzaam op gang. De basisscholen zijn zelfs alweer open. Tijd dus voor basketbalvereniging Quo Vadis Gemert om het nieuwe seizoen te beginnen. Dat gaat dit jaar op een ietwat andere manier dan anders. Zij gaat het jaar beginnen met een ware promotietour.

Lees meer...
 

Quo Vadis Kamp 2012: 21, 22 en 23 september

Zoals elk jaar en dus ook in 2012 organiseert Quo Vadis een kampweekend om elkaar beter te leren kennen en samen leuke dingen te gaan doen. Dit jaar zal dat zijn op 21, 22 en 23 september.

De locatie is dezelfde als vorig jaar, namelijk kampeerboerderij “De Leijgraaf” in Vorstenbosch. Alle jeugdleden mogen zich hiervoor inschrijven en natuurlijk mogen ouders/verzorgers zich aanmelden om te helpen. De inschrijfkosten zijn 40 euro per kind. Een derde kind uit het gezin is gratis. Traditiegetrouw blijft het thema van het kamp geheim tot de brief die je krijgt als je je ingeschreven hebt. 

 
«StartVorige21222324252627VolgendeEinde»