Teamsponsoren

  • Klassiekeveranda.nl
  • Sportpoint Gemert
  • Rabobank Peel Noord
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Berkvens
  • Eveas
  • Staadegaard Automotive

   logo vriendenloterij 115 v2

Winnaars kerststerrenactie 2011

Inmiddels hebben de winnaars van de kerststerrenactie 2011 hun prijs in ontvangst genomen. Op nummer 1 is geeindigd Jonne van Oosterhout, op nummer 2 Daan Biemans en op nummer 3 Koen Berkvens.

Jonne, Daan en Koen, veel plezier met de prijs en hartstikke bedankt voor jullie geweldige bijdrage!

jonne
daan
 koen

 

Quo Vadis verwelkomt nieuwe sponsoren

Van Helvoort Groep is jarenlang de hoofdsponsor geweest van Quo Vadis, maar daar gaat de komende periode verandering in komen. Naast vele community sponsoren kent basketbalvereniging Quo Vadis nu ook teamsponsoren. Acht sponsoren ondersteunen het de jeugdteams van de 50 jaar oude basketballvereniging. Voor de senioren teams zit de sponsoring in de laatste fase.
sponsoren jeugdteams klein 

Lees meer...
   

Kerststerren actie 2011

Op 17 december was het weer zover, de verkochte kerststerren konden weer op gehaald en afgeleverd worden bij de vele mensen die onze vereniging hiermee elk jaar weer steunen. Ook dit jaar hebben onze leden weer goed hun best gedaan, in totaal zijn er zo'n 850 kerststerren verkocht. Al met al een geslaagde actie, die onze club financieel heel goed kan gebruiken. Namens het bestuur bedankt voor jullie inzet, ook voor jullie ouders/verzorgers die toch maar mee moesten rijden met de auto.    

Ineke Niels

 

iPhone app

Er wordt intussen ook gewerkt aan een iPhone app voor het raadplegen van standen, wedstrijdschema's, etc.. Kijk voor de laatste versie in de iTunes Store: http://itunes.apple.com/us/app/bbonline/id484539039?mt=8 

 
«StartVorige21222324252627VolgendeEinde»