Teamsponsoren

  • Sportpoint Gemert
  • Klassiekeveranda.nl
  • Berkvens
  • Staadegaard Automotive
  • Rabobank Peel Noord
  • Eveas
  • Perfect Bouwbegeleiding

   logo vriendenloterij 115 v2

Basketbalclub Quo Vadis wil scoren met feestdagen-actie!

Quo Vadis heeft gezocht naar een passende actie ten bate van de clubkas en waar ook het goede doel tijdens de feestdagen niet vergeten zou worden.
Daarbij kwamen we op het idee om worstenbroodjes, koekjes en koeken te verkopen gemaakt in een Zorgbakkerij: Kentalis Bakkerij Compas. Hierdoor snijdt het mes aan twee kanten.

Bakkerij Compas is een kleine, bijzondere bakkerij met veel aandacht voor haar werknemers. Deze zijn slechthorend of doof en hebben daarnaast een sociale beperking. Ook biedt de bakkerij werk aan mensen die het niet zo getroffen hebben in het leven en om andere redenen niet of nauwelijks aan werk kunnen komen.

Kwaliteitsstandaard

Binnen de bakkerij gelden de regels zoals in elke bakkerij. Er is een hoge hygiënestandaard en de bakkerij is daarnaast gecertificeerd om biologische producten te mogen fabriceren (SKAL).

Ambachtelijk bereide producten

De belangrijkste producten zijn biologische koeken en worstenbroodjes. Het grootste gedeelte van de producten wordt biologisch geproduceerd en heeft het EKO-keurmerk. Dit geeft aan dat ze werken met 100% biologische grondstoffen en dat de producten geen niet-natuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen of andere chemische of synthetische hulpstoffen bevatten. Het op deze wijze produceren vraagt veel ambachtelijk vakmanschap van de werknemers. De meeste afnemers zijn grote bakkerijen die de koeken verkopen in hun eigen winkels of doorverkopen aan andere winkels.
Het bakkersteam van Kentalis Bakkerij Compas:

bakkerijteam

Hopelijk kunnen we de bakkerij veel werk bezorgen én de kas van Quo Vadis een positieve impuls geven. Dit komt onze leden ten goede. Komende twee weken komen onze leden bij u aan de deur voor het verkopen van worstenbroodjes, koekjes en koeken. De producten zijn lekker en met zorg bereid!
De bestelde producten zullen op 18 en 19 december bij u thuis worden afgeleverd.

 

08-11-2014: Jumpers '76 - Heren 1 40-94

De zaterdag leek een ander verhaal te gaan worden. Jumpers ’76 uit Venray is een middenmoter en niet bepaald een recreantenteam. Waar een team als OBC nog overklast kan worden door puur en alleen de snelheid als wapen te gebruiken, leken er in Venray toch ook wat andere wapens uit de kast getrokken te moeten worden.

Lees meer...
 

07-11-2014: OBC 2 - Heren 1 22-78

Quo Vadis Heren 1 bezig met goede reeks

De heren van Quo Vadis lijken de draai te hebben gevonden. Waar in de tweede wedstrijd van het seizoen nog wat punten bleven liggen, namelijk verlies van de huidige nr. 1, Deurne Pioneers H2, zijn de heren van Gemert sindsdien bezig aan een goede reeks. Afgelopen weekend kon zelfs doorgestoten worden naar de 2e plek omdat er 2 wedstrijden op het programma stonden.

Lees meer...
 

01-11-2014: Yellow Sox - Meisjes U18 45-28

Meisjes U18 verliest in Bakel

Het meiden U18 team van Quo Vadis vertrok zaterdag vol goede moed voor de wedstrijd tegen Yellow Sox in Bakel.

Lees meer...
 

02-11-2014: Heren 1 - E.B.C.G. 75-42

Quo Vadis Heren 1 boekt ruime zege

De vernieuwde hoofdmacht van Quo Vadis Gemert is alweer een aantal weken aan de bak in de competitie van 2014/2015. Het team komt uit in de 4e klasse rayon zuid en bestaat uit enkele heren die al een aantal jaren meedraien in het eerste, een aantal jeugdspelers die doorgestroomd zijn en de playing-coach Niek van Gerven.

Dat is een klasse die je niet zo snel zou koppelen aan het vaandelteam van Quo Vadis gezien de prestaties de afgelopen seizoenen. Dat klopt, maar na de successen van voorgaande jaren hebben een aantal sleutelspelers afscheid genomen en heeft Quo Vadis er voor gekozen vanuit een solide basis en klasse een nieuw team te kneden waar basketbalplezier op nummer 1 staat. De 4e klasse moet echter niet onderschat worden, aangezien er meer teams met deze insteek het seizoen 2014/2015 zijn ingestapt.

Lees meer...
 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»