Teamsponsoren

  • Sportpoint Gemert
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Eveas
  • Rabobank Peel Noord
  • Klassiekeveranda.nl
  • Berkvens
  • Staadegaard Automotive

   logo vriendenloterij 115 v2

08-02-2015: BC Jink - Jongens U16-1

Quo Vadis Jongens onder 16 verslaat BC Jink uit Cuijck in spannende wedstrijd

Na vorige week na drie verlengingen met 1 punt te hebben gewonnen van medekoploper BV Rooi, stonden de jongens van het Quo Vadis JU16-1 team vol zelfvertrouwen klaar voor de wedstrijd tegen Cuijck. Al tijdens de warming-up bleek dat de jongens van BC Jink niet van plan waren om te verliezen, wat ze lieten zien door een felle en geconcentreerde warming-up.

Lees meer...
 

SPORTEN EN GEZELLIGHEID GAAN PRIMA SAMEN!

Het kan weer! Een gezellig kopje koffie drinken of een biertje pakken na de training of wedstrijd! De kantine van sporthal Molenbroek is weer open.
Heb je behoefte om de tactiek van je team, de misser van de dag of de mooiste passes nog eens door te spreken… begeef je dan met zijn allen naar de sportkantine voor een gezellige derde helft!

 

01-02-2015: Dames 1 - Tracks Parckstad 39-70

Quo Vadis Dames 1 verliest thuis tegen Tracks Parkstad

Afgelopen zondag speelde Dames 1 van Quo Vadis thuis tegen Dames 1 van Tracks Parkstad uit Heerlen. Wat op voorhand een spannende wed-strijd leek te worden, in Heerlen verloor Quo Vadis met slechts 10 punten verschil, bleek echter niet het geval. Het team uit Gemert verloor met ruime cijfers, 39-70.

Lees meer...
 

Basketball Camp van Sportivun, Powered by ProBall!

Beste basketball-liefhebber,

Via deze weg willen wij jullie een uniek camp presenteren: _BASKETBALL CAMPS VAN SPORTIVUN_. Sportivun is al jarenlang toonaangevend op het gebied van Sportkampen. Proball is dan ook erg trots om samen met Sportivun een aantal unieke basketball kampen te organiseren deze zomer.

Een camp van Sportivun is uniek in zjin soort, je maakt niet alleen kennis met nieuwe vriendjes/vriendinnetjes binnen je eigen sport, maar ook nog eens met kinderen van allerlei andere sporten! Alle begeleiders zijn gecertificeerd, gediplomeerd en de beste in hun vak! Meer informatie vind je op

http://www.sportkampenvansportivun.nl/basketbalkamp-zomervakantie-2015/

Wil je deelnemen? Schrijf je snel in via http://www.sportkampenvansportivun.nl/inschrijfformulier-basketbalkamp-zomervakantie-2015/
(NB: Vergeet niet aan te geven dat je via Proball inschrijft)

Zien we jullie terug deze zomer???

Met vriendelijke groeten,
Het ProBall team

 

24-01-2015: BV Rush 2 - Heren 1 53-56

Quo Vadis Heren spelen zinderende wedstrijd in Uden

24 januari reist een ietwat gehavend heren team af richting Uden voor de wedstrijd tegen het 2e team van Uden. Het 1ste van Uden wordt gecoacht door oud Quo Vadis coach Robin Dirks. Dat is alvast een eerste reden voor de Gemertse heren om te laten zien wat ze waard zijn met Robin als supporter op de tribune.

Lees meer...
 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»