Teamsponsoren

  • Berkvens
  • Eveas
  • Klassiekeveranda.nl
  • Rabobank Peel Noord
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Sportpoint Gemert
  • Staadegaard Automotive

   logo vriendenloterij 115 v2

SPORTEN EN GEZELLIGHEID GAAN PRIMA SAMEN!

Het kan weer! Een gezellig kopje koffie drinken of een biertje pakken na de training of wedstrijd! De kantine van sporthal Molenbroek is weer open.
Heb je behoefte om de tactiek van je team, de misser van de dag of de mooiste passes nog eens door te spreken… begeef je dan met zijn allen naar de sportkantine voor een gezellige derde helft!

 

01-02-2015: Dames 1 - Tracks Parckstad 39-70

Quo Vadis Dames 1 verliest thuis tegen Tracks Parkstad

Afgelopen zondag speelde Dames 1 van Quo Vadis thuis tegen Dames 1 van Tracks Parkstad uit Heerlen. Wat op voorhand een spannende wed-strijd leek te worden, in Heerlen verloor Quo Vadis met slechts 10 punten verschil, bleek echter niet het geval. Het team uit Gemert verloor met ruime cijfers, 39-70.

Lees meer...
 

Basketball Camp van Sportivun, Powered by ProBall!

Beste basketball-liefhebber,

Via deze weg willen wij jullie een uniek camp presenteren: _BASKETBALL CAMPS VAN SPORTIVUN_. Sportivun is al jarenlang toonaangevend op het gebied van Sportkampen. Proball is dan ook erg trots om samen met Sportivun een aantal unieke basketball kampen te organiseren deze zomer.

Een camp van Sportivun is uniek in zjin soort, je maakt niet alleen kennis met nieuwe vriendjes/vriendinnetjes binnen je eigen sport, maar ook nog eens met kinderen van allerlei andere sporten! Alle begeleiders zijn gecertificeerd, gediplomeerd en de beste in hun vak! Meer informatie vind je op

http://www.sportkampenvansportivun.nl/basketbalkamp-zomervakantie-2015/

Wil je deelnemen? Schrijf je snel in via http://www.sportkampenvansportivun.nl/inschrijfformulier-basketbalkamp-zomervakantie-2015/
(NB: Vergeet niet aan te geven dat je via Proball inschrijft)

Zien we jullie terug deze zomer???

Met vriendelijke groeten,
Het ProBall team

 

24-01-2015: BV Rush 2 - Heren 1 53-56

Quo Vadis Heren spelen zinderende wedstrijd in Uden

24 januari reist een ietwat gehavend heren team af richting Uden voor de wedstrijd tegen het 2e team van Uden. Het 1ste van Uden wordt gecoacht door oud Quo Vadis coach Robin Dirks. Dat is alvast een eerste reden voor de Gemertse heren om te laten zien wat ze waard zijn met Robin als supporter op de tribune.

Lees meer...
 

18-01-2015: Jumping Giants - Meisjes U18 34-51

Quo Vadis Meisjes U18 start tweede helft seizoen met zege

Het nieuwe Meisjes onder 18 team van Quo Vadis stond zondagochtend op tijd klaar om te vertrekken naar de eerste wedstrijd van dit seizoen in Nederweert. Alle meiden hadden weer zin in een wedstrijd!

De wedstrijd begon goed voor het team uit Gemert en de meiden stonden zo met een paar punten voor. Het team uit Nederweert herstelde zich, maar Quo Vadis kon de voorsprong behouden. Nederweert kreeg het lastig en startte daarom de tweede helft met een andere opzet in de verdediging door in zone te gaan spelen. De passes van het team uit Nederweert werden echter vaak onderschept door Quo Vadis waardoor de meiden uit Gemert steeds verder uitliepen. Het meiden U18 team won deze eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft. De wedstrijd eindigde met een stand van 34-51 voor Quo Vadis.

Puntenverdeling: Kim van Schijndel 18, Lina van Geffen 10, Mayra van der Pol 9, Marieke Penninx 8, Sanne Roijakkers 4, Imke Huvenaars 2, Noor van Geffen 0, Pien Relou 0, Anne Penninx 0.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»