Teamsponsoren

  • Staadegaard Automotive
  • Klassiekeveranda.nl
  • Rabobank Peel Noord
  • Berkvens
  • Sportpoint Gemert
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Eveas

   logo vriendenloterij 115 v2

Quo Vadis Kamp 2014

 

Seizoen 2014-2015

We hopen dat jullie allemaal een geweldige vakantie hebben gehad en weer enorm veel zin hebben in het nieuwe seizoen. Volgende week gaat de sporthal weer open en op dinsdag 26 augustus beginnen we dan ook meteen met de trainingen. Kijk hier voor het trainingsschema voor het seizoen 2014-2015.

De nieuwe teamindelingen zijn te vinden op de teampagina's.

 

Basketballen in Amerika

Ik ben zelf geen goede basketballer, helaas niet.. Wel heb ik net als JIJ altijd de droom gehad om in Amerika werkzaam te zijn en mijn basketbal talenten op een andere manier te kunnen gebruiken. Ik heb het geluk gehad dat ik toevallig tegen de juiste personen op het juiste moment aangelopen ben en dat deze personen WEL het talent in mij zagen en mij de kans boden om in Amerika werkzaam te zijn!

Na lang praten heb ik de mensen waar ik momenteel werkzaam voor ben kunnen overtuigen dat we in Europa net zoveel talent hebben als in Amerika en dat we de talentvolle spelers alleeneen kans moeten bieden. Omdat ze hier veel vertrouwen hebben in mijn expertise hebben ze na veel praten mij de kans geboden om talentvolle spelers uit heel Europa naar Amerika te halen om hier te basketballen!

Deze kans bied ik JOU nu. 

Op dit moment ben ik werkzaam bij Elev8 Sports Institute dat op ongeveer 45 minuten rijden van Miami in Florida gevestigd zit. De basketbal kant van de academy wordt gerund doorGanon Baker, voor vele basketballers  in Nederland wel een bekende naam.

Lees hier het volledige blog van Patrick Kaas.

 

Klusser gezocht!

Quo Vadis is op zoek naar iemand die overweg kan met een hamer en spijkers, of misschien wel een zaag en schroefmachine. De muziekinstallatie van Quo Vadis is namelijk toe aan een nieuw onderkomen, waar deze veilig en netjes opgeborgen kan worden. Kun jij ons hier bij helpen? Neem dan contact op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

   
«StartVorige11121314151617181920VolgendeEinde»