Teamsponsoren

 • Perfect Bouwbegeleiding
 • Rabobank Peel Noord
 • Klassiekeveranda.nl
 • Eveas
 • Sportpoint Gemert
 • Berkvens
 • Staadegaard Automotive

   logo vriendenloterij 115 v2

Quo Vadis Heren 1 KAMPIOEN!

qv hs1 kampioen 2015 2016 klein

 

Uitslagen 16, 17 april

GU14-2 - Oirschot 79-45  
JU16 - Bladel 33-47  
DU20 - Volharding 43-62  
GU12-2 - Oirschot 30-109  
JU18 - BV Rooi 50-53  
HS1 - OBC 2 101-58  
 

03-04-2016: GU12-2 - Jumpers '76 16-67

Quo Vadis Gemengd U12-2 strijdt tegen Venraij

gu12 20160406Het is zondag 3 april wanneer we beginnen aan een van onze laatste wedstrijden van dit seizoen. De jongens en meid hebben zich heerlijk warm gespeeld en zijn er weer helemaal klaar voor. Op de tribune zitten een aantal trotse ouders klaar om hun kinderen aan te moedigen.Bij het eerste balgevecht is het meteen raak voor de tegenpartij. Maar het fanatieke van Quo Vadis spat er vanaf en Felix Schutte zorgt ervoor dat Noa Snel scoort als tegenreactie. Wat begint het toch spannend. Maar ook de tegenstander is fanatiek. Door een goede afpak van Emiel Knoop, krijgt ook Rick van de Heuvel de kans om te scoren en het is raak. Hierdoor eindigt de 1e periode met een goede stand van 8-13. Met een zeer goede verdediging in de 2e periode krijgt de tegenstander nog niet echt de kans om ver uit te lopen en eindigt deze met 10-19. In de 3e periode scoort de tegenstander meteen en hebben we even tijd nodig om te herpakken. Rick heeft erg veel balbezit, maar de bal wil er maar niet in. Ook Emiel doet erg zijn best om balbezit te krijgen en laat zich de bal niet afpakken. Toch loopt de tegenstander verder uit het is 10-27. 

De 4e periode loopt met horten en stoten. Thijs van de Berg krijgt een pijnlijke elleboog in zijn gezicht en ook Rick komt pijnlijk in botsing met zijn tegenstander, maar de mannen gaan ervoor en er wordt weer gescoord. Het staat 12-36. Tijdens de 5e en 6e periode lijkt de vermoeidheid toe te slaan. Eerst is er nog veel balbezit en komen er pogingen om te scoren, maar ze blijven op de 12 hangen. Ook de ouders op de tribune doen super enthousiast mee. In de 7e periode krijgen we twee vrije worpen, maar het lukt maar niet om de bal erin te krijgen. De score is inmiddels 12-55. De 8e periode start super. Er wordt vrij snel gescoord door onze basketballers. Het team herpakt zich, wordt fanatieker en fanatieker. Ook Lucas Bisschops komt meer in balbezit. Er wordt gevallen en weer opgestaan, maar ook wordt er gescoord. De wedstrijd eindigt met een 16-67. Wat hebben ze gestreden met z’n allen.

 

FIBA Europe Basketball Coaching App

Dear coaches, dear friends,

The FIBA Europe coaching department has developed a coaching app.

The official FIBA Europe app “Basketball Coaching” is a mobile version of our Coaching Website. Our app enables you to use the main functions of our website on your mobile devices with a new intuitive control.

 • Draw plays/drills easily with our new drawing tool. Take full use of your mobile devices abilities.
 • Use our coaching community to see and learn new plays and drills published by other coaches.
 • Share your own plays and drills.
 • Organize your own plays in your own folder structure in our new library.
 • Take your practice plans in an intuitive design to practice
 • Use our new coaching board for quick drawings.
 • To use on- and offline.


Feel free to take a look. With the following links you will be able to install the apps on your mobile devices. The best usage would be on a tablet, but it can also be used on smart phones.

IOS: Click here

Android: Click here

 

19-03-2016: BBC - GU12 86-10

We mochten vandaag naar Valkenswaard. Noa en Felix konden vandaag niet, dus met 5 spelers op stap.

Deze 5 begonnen met volle moed aan de wedstrijd. Ze waren kleiner en de tegenstander was beter maar de 5 gaven zich volledig en toonde super veel inzet. Af en toe zelfs een hele mooie paas. Stuiterend via de grond, onder de lange armen van de tegenstander door. Het was erg leuk om te zien.

Lees meer...
 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»