Teamsponsoren

  • Klassiekeveranda.nl
  • Staadegaard Automotive
  • Rabobank Peel Noord
  • Sportpoint Gemert
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Eveas
  • Berkvens

   logo vriendenloterij 115 v2

Geslaagde workshop: Basketbal een non-contact sport? Allang niet meer.

20141015 205430 620x349 

Op woensdag 15 oktober verzamelden 30 enthousiaste basketballers en ouders zich in de sporthal voor een workshop met Chris Peek. Landelijk scheidsrechter, en begeleider van het jeugd talenten plan voor scheidsrechters vanuit rayon zuid. Met behulp van leuke video's daagde Chris de zaal uit om de spelregels direct toe te passen. Dit bleek lang niet altijd even makkelijk. Belangrijkste leerpunt van de avond was dat je tijdens een aanvallende fout als verdediger niet stil hoeft te staan. Wat dan wel? Dat kun je vragen aan 1 van de deelnemers van de avond. 

Wil je alles nog eens in begrijpelijke taal nalezen, kijk dan naar: http://rayonzuid.basketball.nl/content.php/nl/884

 

Nieuwe voorzitter gezocht

Beste leden, familie en vrienden,

Na 2,5 jaar binnen het bestuur de functie te hebben vervuld van voorzitter, als opvolger van Jan Niels, ga ik ermee stoppen op uiterlijk 1 februari.

De reden is dat ik het niet kan combineren met mijn werk zoals ik het zou willen. Het werk vraagt op dit moment vele uren voor Perfect Bouwbegeleiding, Perfect Gebouwenbeheer en Bouw Advies Instituut. Zakelijk gezien is dit natuurlijk wel positief. Ik vind dat je als voorzitter bezig moet willen zijn met het uitzetten van beleid, visie en de uitgezette lijnen bewaken en dat lukt niet door tijdgebrek.

We hebben afgelopen jaar weer vele nieuwe gezichten binnen bestuur en commissies kunnen vinden en mijn inziens heeft eenieder er ook veel zin in. Er komen ook weer nieuwe ideeŽn naar boven om Quo Vadis vanaf de jeugd op een hoger plan te tillen. Ik blijf wel betrokken bij de commerciŽle commissie waarvoor ik mijn netwerk kan inzetten.

Dus wie voelt zich geroepen om mij op te volgen? Neem gerust contact op voor meer info 0657-314949. Het is een fijne job binnen een gezellige vereniging.

Vriendelijke Sportgroeten, 

Wiljan Jansen

 

Fietsservice Berkvens bestaat 25 jaar

berkvens

dscn1168 620x465Voorzitter Wiljan Jansen overhandigt Theo Berkvens de welverdiende bloemen.


Onze sponsor Fietsservice Berkvens bestaat 25 jaar en wordt daarom door Quo Vadis in de bloemetjes gezet Fietsservice Berkvens heeft in zijn bijna 25-jarig bestaan een flinke groei doorgemaakt. Oprichters en eigenaars Jose en Theo Berkvens maakten in 1989 van hun hobby hun beroep en begonnen een fietsenzaak.
Tevens richtten zij een jaar later de Gemertse mountainbikeclub A.T.Beasts op. Mountainbiken is hun hobby gebleven. Nagenoeg elk weekend zijn zij nog actief met hun club op pad.
Prima service en goede en eerlijke advisering van de klant staan bij Theo en Jose en hun medewerkers voorop.

We wensen Fietsservice Berkvens namens Quo Vadis nog vele mooie jaren.

 

Workshop voor iedereen: Basketbal een non-contact sport? Allang niet meer!

Beste basketballers en ouders,

We willen jullie uitnodigen voor een leuke interactieve workshop op woensdag 15 oktober om 19:30 uur in de sporthal. De workshop wordt gegeven door Chris Peek, zelf jarenlang nationaal basketbal scheidsrechter.

Na enthousiaste verhalen uit Eindhoven hebben we deze avond ook naar Gemert gehaald! Niet alleen interessant voor spelers, maar juist ook voor toeschouwers!!

Met videobeelden van de laatste Olympische Spelen, wordt ingezoomd op situaties in het veld.
Wat mag er nu wel en niet op het gebied van gebruiken van je handen? Hoe beoordeel je centerduels tussen spelers van 2 meter? Welk contact fluit een scheidsrechter af en wanneer laat je doorspelen? Hoe zit het met onsportieve fouten? Aan het eind van deze workshop weet je precies hoe je bepaalde situaties moet interpreteren.

Op deze avond verwachten we alle leden van U18 en hoger.
We verwachten ook veel ouders, omdat het juist voor hen een perfecte kans is om beter te begrijpen wat er wel en niet mag op het veld!

Een speciale workshop, met een zeer ervaren spreker. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan!

Tot volgende week woensdag,

Jullie bestuur.

 

21-09-2014: Dames 1 - Basketbal Academie Limburg 63-59

Quo Vadis dames 1 opent seizoen met knappe overwinning

Zondag 21 september waren er weer spetterende wedstrijden te zien in de Sporthal Molenbroek te Gemert die verzorgd werden door de teams van bastbalvereniging Quo Vadis. Het basketbalseizoen is weer volop begonnen, zo ook voor Dames 1. De dames van het eerste zijn vorig jaar kampioen geworden en zijn dus gepromoveerd naar de eerste klasse.

Lees meer...
 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»