Teamsponsoren

  • Berkvens
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Rabobank Peel Noord
  • Staadegaard Automotive
  • Sportpoint Gemert
  • Eveas
  • Klassiekeveranda.nl

   logo vriendenloterij 115 v2

10-04-2016: Black Shots 2 - GU12-2 51-7

GU12-2 speelt tegen Helmond

Na een ronde inspelen en wat uitdagingen van Noor van Geffen staat ons team tegenover een aantal stevige mannen van de Black Shots. De Black Shots krijgen de eerste punten na een rommelige score. Al snel moeten we echter vaststellen dat ze sneller zijn. Er is werk aan de winkel!

wedstrijd10416 1wedstrijd10416 2
wedstrijd10416 3
wedstrijd10416 4

Dat blijkt ook als we al snel acht punten achter staan. In de vierde minuut is de score 14-0 voor de Black Shots. We eindigen het eerste kwart met 16-0. Gelukkig kan Noah Snel in het tweede kwart onze eerste punten scoren. Een dappere aanvalspoging van Emiel Knoop resulteert jammer genoeg niet in uitbreiding daarvan. In het vierde kwart doen Thijs van de Berg en Femke Janssen in een mooie samenwerking een aanval. Jammer genoeg eindigt ook deze actie niet in een score. Even later doet Thijs nog een aanval op de basket en houdt Emiel in de rebound de bal stevig vast. Dan weer een prachtige solo actie van Noah. Nog is de tegenstand te groot. We eindigen op 51-5.
Na de pauze zit de drive er meer in. Noah scoort meteen in de eerste seconden en brengt de stand op 53-7. Daarna een prachtige score van Lucas Bisschops en nogmaals Noah. We eindigen dit kwart met 57-13. In het 2e en 3e kwart een aantal rommelige scores van de tegenstander, waarbij ze vaak moeten aanzetten om de bal in de basket te krijgen. Ze blijven toch te sterk voor Quo Vadis en de wedstrijd eindigt met 78-15. Gelukkig geen reden om bij de pakken neer te zitten; Onze mannen en onze Femke Janssen gaan vrolijk weer naar huis met wat snoep van Lucas.