Teamsponsoren

  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Rabobank Peel Noord
  • Sportpoint Gemert
  • Staadegaard Automotive
  • Klassiekeveranda.nl
  • Eveas
  • Berkvens

   logo vriendenloterij 115 v2

19-03-2016: BBC - GU12 86-10

We mochten vandaag naar Valkenswaard. Noa en Felix konden vandaag niet, dus met 5 spelers op stap.

Deze 5 begonnen met volle moed aan de wedstrijd. Ze waren kleiner en de tegenstander was beter maar de 5 gaven zich volledig en toonde super veel inzet. Af en toe zelfs een hele mooie paas. Stuiterend via de grond, onder de lange armen van de tegenstander door. Het was erg leuk om te zien.

In de derde periode lukte het Rick eindelijk om ook een score op het bord te zetten voor Quo Vadis, het was toen 36-2. Bij dit doelpunt klapte heel het publiek, zelfs die van de tegenstanders. Er hing een heel gemoedelijke sfeer in de zaal. Lucas kreeg vlak voor rust nog een mooie kans, toen per abuis de tegenstander Lucas zo de bal in de handen gooide voor de basket. Maar deze schrok hier van, zodat de bal helaas mis ging. De rust stand was uiteindelijk 51-2.

Hierna kregen de spelers van BBC opdrachten van hun eigen coach, zodat Quo Vadis meer ruimte kreeg om iets op te zetten. Alle 5 kregen toen ook kansen om te scoren. En er kwamen toen ook mooie aanvallen uit. Zo kregen Femke, Emiel en Thijs een paar mooie kansen van een afstandje. Helaas vielen deze er niet in.
Een andere opdracht van BBC was dat hun kleinste speler eerst moest scoren voordat er iemand anders mocht scoren. Dit gaf de spelers van Quo Vadis ook de kans om het verdedigen te leren.

In de 7e periode viel Lucas uit, dus met z’n vieren verder. De tegenstander was echter zo sportief dat ook zij met vieren verder gingen. Rick scoorde in deze periode nog 3 punten, een 2-punter en een vrijworp.

In de laatste periode kreeg Rick het gevoel van de basket en scoorde toen nog een mooie driepunter en een 2-punter. De einduitslag was uiteindelijk 86-10.
Ik wil bij deze de spelers en ook de tegenstanders een pluim geven. Zij hebben er met z’n allen voor gezorgd dat het een leuke wedstrijd is geworden.

En toen frietjes eten met z’n allen. Al met al weer een geslaagde wedstrijddag voor de U12!