Teamsponsoren

  • Sportpoint Gemert
  • Berkvens
  • Staadegaard Automotive
  • Klassiekeveranda.nl
  • Eveas
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Rabobank Peel Noord

   logo vriendenloterij 115 v2

13-03-2016: Gemengd U12-2 - Black Shots 13-58

Quo Vadis Gemengd U12-2 speelt tegen Helmond

Vandaag een op het oog gelijkwaardige tegenstander uit Helmond. Niet allemaal een kop groter deze keer.

gu12 201603161 gu12 201603162

Helaas was het begin nogal chaotisch van onze spelers. Veel balverlies en dat maakte het vooral moeilijk voor ons zelf. Desalniettemin een prima tussenstand na de eerste periode van 2-10 en dit werd door beide teams verdubbeld in tweede periode tot 4-20. Er volgde in de volgende periodes enkele mooie aanvallen, meerdere spelers van Quo Vadis hadden kansen. Felix Schutte had een hele grote kans toen hij perfect werd aangespeeld door Rick van de Heuvel. Maar ook Lucas Bisschops, Rick van de Heuvel, Thijs van de Berg, Femke Janssen en Emiel Knoop hadden hun kansen.
De enige die zijn faam waar maakte was Noah, hij scoorde wederom een aantal punten. Hierdoor liep de tegenstander tot aan de zesde periode (8-37) niet echt uit. En dat zag er voor ons jonge en nog onervaren team niet slecht uit. Vanaf de 7de periode werden ze erg onder druk gezet en kregen ze het weer moeilijk. Onze Helmondse tegenstanders maakten er dankbaar gebruik van en liepen uit naar 10-54. Erg jammer deze periode, maar wel mooi dat ook de hardwerkende Rick scoorde. In de laatste periode scoorde Thijs wederom een driepunter en dat was niet de eerste keer.
Jammer van de 7de periode want ook in de 8ste liepen ze niet ver uit en werd het een zeer mooie 13-58 uitslag. En weer zijn we een ervaring rijker. Wie weet gaat het de volgende keer net als in de training op rolletjes en scoren we allemaal flink volgende week in Valkenswaard. Er komt een dag…. Einduitslag 13-58.