Teamsponsoren

  • Staadegaard Automotive
  • Berkvens
  • Klassiekeveranda.nl
  • Rabobank Peel Noord
  • Sportpoint Gemert
  • Eveas
  • Perfect Bouwbegeleiding

   logo vriendenloterij 115 v2

28-02-2016: Oirschot - GU12-2 96-22

Quo Vadis Gemengd U12-2 doet ervaring op in Oirschot

Zoals in het vorige verslag al geschreven gaan we met goede moed op weg naar Oirschot vandaag. De zon schijnt, prachtige dag. Een mooie ac-commodatie, net buiten Oirschot gelegen, waar het al een drukte van belang is als we daar aankomen. Een volgende uitdaging wacht het team hier, maar wederom staat er een behoorlijke lengte tegenover het team van Quo Vadis!

gu12 2 20160228

Het fluitsignaal voor aanvang van de wedstrijd klinkt en met een paar maal de bal overspelen heeft Oirschot Mix U12 het ‘netje’ van Quo Vadis al gevonden. Dat ging snel, even op zoek naar herstel! Dappere pogingen om te scoren worden ondernomen, maar de stand voor Quo Vadis blijft nog even op 0. Bij de volgende periode zien we de 0 nog op het scorebord, ondanks de soms goed gegeven passes en aanmoedigingen naar elkaar toe. In de derde periode is het dan wel raak en Noah Snel zorgt ervoor dat we van de nul af komen (38-2) en er komt zelfs een applaus ter aanmoediging van Oirschotse zijde. Mooi toch!De moed bij de mannen en vrouw blijft er gelukkig in. Thijs van den Berg doet een mooie poging om te scoren maar mist helaas, Noah lukt het wel om een paar maal te scoren, Lucas Bisschops vangt de bal mooi af onder de basket en Emiel Knoop geeft een mooie pass waardoor het deze ronde komt op 48-9.
In de rust roepen Noor van Geffen en Kim van Schijndel het team even bij elkaar om de boel op te peppen en dan gaat het weer los. Helaas is er vandaag wat minder felheid en zelfvertrouwen in het team te bespeuren in vergelijking met de vorige wedstrijd thuis. Dit maakt dat de tegenstander in deze periode nog verder uit kan lopen naar een stand van 60-9. Werk aan de winkel dus! Jawel…..in de volgende periode laat Thijs zich van zijn beste kant zien en scoort zelfs een drie-punter en Emiel doet nog een goede poging om te scoren…..helaas net mis. Score 74-12. Rick van de Heuvel doet enkele dappere pogingen om te scoren. Felix Schutte geeft een mooie pass, Thijs ook en Femke Janssen weet te scoren, mooi samenspel. 88-14. Noah lukt het in de laatste periode nog enkele malen te scoren waardoor de eindstand komt op 96-22.
Een mooie ervaring rijker en na fijn te hebben gespeeld op naar de volgende wedstrijd vol hoop en vertrouwen. Oirschot was nu eenmaal letterlijk en figuurlijk een maatje te groot!