Teamsponsoren

  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Rabobank Peel Noord
  • Staadegaard Automotive
  • Klassiekeveranda.nl
  • Eveas
  • Sportpoint Gemert
  • Berkvens

   logo vriendenloterij 115 v2

21-02-2016: Gemengd U12-2 - Almonte 20-84

Gemengd U12-2 strijdt dapper tegen Almonte

gu12 2 20160222
Zondag 21 februari stond wederom de tegenstander van onze allereerste wedstrijd op het programma: Almonte uit Eindhoven. Intussen hebben we al weer de nodige extra ervaring opgedaan, dus we gingen er met volle moed tegenaan. 

Felix Schutte was helaas niet aanwezig maar zes bikkels stonden klaar voor de strijd tezamen met trainsters Noor van Geffen en Kim van Schijndel.

En dat liet zich direct zien in de eerste seconden van de wedstrijd waarbij Gemert opende met een score door Femke Janssen. We begonnen heel fanatiek en lieten ons zeker niet aan de kant zetten door de tegenstander die allemaal toch zeker een kopje groter waren. Dat resulteerde in een hele goede 1ste periode met een stand van 2-6.

Wellicht dat we de tegenstander hiermee wakker hadden geschud, want in de 2e periode hadden we even een dipje en dit leidde helaas tot een stand van 2-36. Jammer.
Maar wij zijn zeker niet zomaar uit ’t veld geslagen en ook wij kunnen ons weer helemaal opladen dus de 3de periode werd dan ook direct geopend door een score van Noah Snel, daarna Rick van de Heuvel en wederom Noah wat ons dus zes punten opleverde zonder dat de tegenstander eraan toe kwam. Een perfect begin van deze periode, zo moet ’t! Ook de verdediging liep gesmeerd waardoor de tegenstander maar vier punten behaalde.
Ook in de 4e periode lieten we ons meteen zien door een score van Rick. Helaas raakte hij daarna geblesseerd aan zijn enkel en werd tijdelijk vervangen door Femke.
Maar Rick liet zijn team niet in de steek en deze bikkel kwam in de 5e periode weer helemaal terug. Door knappe passes wist Noah twee keer achtereen te scoren.
Keihard knokten we voor de punten.
Ook in de 6e en 7e periode wist Noah nog een aantal keer te scoren maar helaas moesten we deze wedstrijd met een nederlaag afsluiten, het eindresultaat was 20-84.

Maar desalniettemin hebben we keihard gevochten, goed en met plezier gespeeld en het publiek een spannende wedstrijd laten zien. Het kan niet anders dat Eindhoven onder de indruk moet zijn geweest van onze vooruitgang van de laatste weken. Knap gespeeld, dapper gestreden en alles uit de kast gehaald! Volgende week met goede moed naar Oirschot.