Teamsponsoren

  • Berkvens
  • Sportpoint Gemert
  • Klassiekeveranda.nl
  • Eveas
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Rabobank Peel Noord
  • Staadegaard Automotive

   logo vriendenloterij 115 v2

29-03-2015: MU18 - Springfield '75 90-63

Quo Vadis Meisjes U18 verovert koppositie

Zondagochtend hadden de meiden van Quo Vadis MU18 een belangrijke wedstrijd, namelijk tegen de koploper van de competitie: Springfield ’75. Om tien uur zomertijd stonden ze bijna allemaal klaar om aan de spannende wedstrijd te beginnen. Na een luide jel begon de wedstrijd echt.

In de eerste paar minuten werd er door de sterke verdediging door beide teams niet gescoord. Maar na een tijdje kwamen zowel de meiden van Spring-field als Quo Vadis op gang en heel even ging het spel gelijk op. Voor heel even dan. Doordat de pressverdediging van Gemert na een tijdje goed en snel stond, verloor Springfield veel ballen waar Quo Vadis veel scores uit haalde. Dat bracht de meiden uit Gemert op een fikse voorsprong na het tweede kwart (46-25).

In de rust trok de tegenstander zich terug in de kleedkamer om een nieuwe tactiek te bespreken. Dat mocht niet baten. In het derde kwart werd er door beide teams ongeveer evenveel gescoord, maar in het vierde kwart werd de voorsprong door Quo Vadis nog meer uitgebreid. Wel was te merken dat het spel steeds fanatieker werd door de fouten die door allebei de teams veel gemaakt werden. Na een lange en vermoeiende wedstrijd die bijna twee uur duurde viel de einduitslag van 90-63 niet tegen. De meiden gingen met een goed gevoel naar huis als nieuwe koploper van de competitie!

Puntenverdeling: Kim van Schijndel 22, Mayra van der Pol 17, Noor van Geffen 20, Imke Huvenaars 10, Pien Relou 6, Lina van Geffen 6, Noek Maas 2, Jonne van de Wetering 2, Ayla van de Ven 2, Sanne Roijakkers 1.