Teamsponsoren

  • Staadegaard Automotive
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Sportpoint Gemert
  • Klassiekeveranda.nl
  • Rabobank Peel Noord
  • Eveas
  • Berkvens

   logo vriendenloterij 115 v2

01-03-2015: Dames 1 - Maastricht Knights 67-34

Quo Vadis Dames 1 wint ruim van Maastricht Knights

Afgelopen zondag stond voor Dames 1 van Quo Vadis de wedstrijd tegen Maastricht Knights op het programma. Een team waar dit seizoen nog niet tegen gespeeld werd, en een wedstrijd waarvan werd uitgesproken dat we die konden en ook zouden moeten winnen. Met goed spel werd deze verwachting ook bevestigd door te winnen met 67-34.

De wedstrijd begon in een enigszins traag tempo. Maastricht Knights opende de score en stond na 2 minuten met 6-0 voor. Quo Vadis wist hier vervolgens antwoord op te geven door zelf te scoren en Nikki van Schijndel wist bij de eerste paar scores twee keer het netje te vinden vanaf de driepuntlijn. Dit leidde ertoe dat de dames hun draai vonden in de wedstrijd. Het scoreverloop ging in de eerste kwart gelijk op en eindigde met een kleine voorsprong voor de dames van Quo Vadis (18-14).

Deze voorsprong hebben de dames niet meer weggegeven en verder uitgebreid in het tweede kwart. In het tweede kwart wist de tegenstander tot aan de 6de minuut niet te scoren en door veel balverlies aan de kant van de tegenstander konden de dames van Quo Vadis door middel van goed samen-spel de score verder uitbreiden en met een goed gevoel gaan rusten. Ruststand: 31-18.

Het derde en het vierde kwart lag totaal in handen van Quo Vadis. Nog altijd verloor de tegenstander door slordig spel en passes de bal, waardoor Quo Vadis haar aanvalsspel kon spelen en deze te belonen met scores. Aan het einde van het derde kwart stond een score op 48-25 en na het laatste fluitsignaal een eindstand van 67-34 op het scorebord.

Puntenverdeling: Esther van Rooij 18, Nikki van Schijndel 16, Marlijn Krol 8, Els van Rossum 8, Marleen van Wanroij 6, Mayra van der Pol 4, Ilse Kauffeld 3, Renke van Cuijck 2 en Imke Huvenaars 2.