Teamsponsoren

  • Eveas
  • Klassiekeveranda.nl
  • Berkvens
  • Staadegaard Automotive
  • Rabobank Peel Noord
  • Sportpoint Gemert
  • Perfect Bouwbegeleiding

   logo vriendenloterij 115 v2

07-11-2014: OBC 2 - Heren 1 22-78

Quo Vadis Heren 1 bezig met goede reeks

De heren van Quo Vadis lijken de draai te hebben gevonden. Waar in de tweede wedstrijd van het seizoen nog wat punten bleven liggen, namelijk verlies van de huidige nr. 1, Deurne Pioneers H2, zijn de heren van Gemert sindsdien bezig aan een goede reeks. Afgelopen weekend kon zelfs doorgestoten worden naar de 2e plek omdat er 2 wedstrijden op het programma stonden.

Vrijdagavond 19.15 uur stond de wedstrijd OBC Gemert op het programma. Waar normaal getraind wordt op de vrijdagavond moesten de heren van playing-coach Niek van Gerven afreizen naar Oss om de punten op te gaan halen tegen een team dat wel wat weg heeft van een recreanten team. Thuis werd van deze mannen al gewonnen met een uitslag van 110-33, ook uit zou het dus nooit moeilijk mogen worden.
De enige spanning van de avond kwam van het wel of niet op tijd zijn in Oss voor de wedstrijd omdat er 1 auto een wat langere route had afgelegd dan nodig. Gelukkig kon er wel gestart worden met de wedstrijd omdat de andere auto bepakt was met 5 spelers. 
Deze vijf hadden al een gat geslagen van 12 punten op het moment dat de overige spelers van QV de sporthal betraden. Een koppel scheidsrechters wat er overduidelijk niet enorm veel zin in had, was het enige dat de heren uit Gemert nog een vervelende avond op kon leveren.
Gelukkig is het geen moment een spannende wedstrijd geworden en konden de heren alle duwtjes en uitgestoken beentjes vanuit de kant van Oss ontwijken. Hierdoor vielen er misschien wat minder scores, maar kon een ieder wel ongeschonden het veld verlaten. Eindstand: 22-78.