Teamsponsoren

  • Sportpoint Gemert
  • Klassiekeveranda.nl
  • Berkvens
  • Rabobank Peel Noord
  • Eveas
  • Perfect Bouwbegeleiding
  • Staadegaard Automotive

   logo vriendenloterij 115 v2

Basketbalclub Quo Vadis wil scoren met feestdagen-actie!

Quo Vadis heeft gezocht naar een passende actie ten bate van de clubkas en waar ook het goede doel tijdens de feestdagen niet vergeten zou worden.
Daarbij kwamen we op het idee om worstenbroodjes, koekjes en koeken te verkopen gemaakt in een Zorgbakkerij: Kentalis Bakkerij Compas. Hierdoor snijdt het mes aan twee kanten.

Bakkerij Compas is een kleine, bijzondere bakkerij met veel aandacht voor haar werknemers. Deze zijn slechthorend of doof en hebben daarnaast een sociale beperking. Ook biedt de bakkerij werk aan mensen die het niet zo getroffen hebben in het leven en om andere redenen niet of nauwelijks aan werk kunnen komen.

Kwaliteitsstandaard

Binnen de bakkerij gelden de regels zoals in elke bakkerij. Er is een hoge hygiënestandaard en de bakkerij is daarnaast gecertificeerd om biologische producten te mogen fabriceren (SKAL).

Ambachtelijk bereide producten

De belangrijkste producten zijn biologische koeken en worstenbroodjes. Het grootste gedeelte van de producten wordt biologisch geproduceerd en heeft het EKO-keurmerk. Dit geeft aan dat ze werken met 100% biologische grondstoffen en dat de producten geen niet-natuurlijke kleur-, geur- en smaakstoffen of andere chemische of synthetische hulpstoffen bevatten. Het op deze wijze produceren vraagt veel ambachtelijk vakmanschap van de werknemers. De meeste afnemers zijn grote bakkerijen die de koeken verkopen in hun eigen winkels of doorverkopen aan andere winkels.
Het bakkersteam van Kentalis Bakkerij Compas:

bakkerijteam

Hopelijk kunnen we de bakkerij veel werk bezorgen én de kas van Quo Vadis een positieve impuls geven. Dit komt onze leden ten goede. Komende twee weken komen onze leden bij u aan de deur voor het verkopen van worstenbroodjes, koekjes en koeken. De producten zijn lekker en met zorg bereid!
De bestelde producten zullen op 18 en 19 december bij u thuis worden afgeleverd.